Kaca Utama

Dari Wikimedia Indonesia
Jump to navigation Jump to search

Proyek

Sawijining ajang kompetisi nulis ing situs Wikipedia basa Indonesia sajroning sasi April-Juni 2010. Pamenang bakal dikirim ngrawuhi konferensi internasional Wikimania 2010 ing Gdanks, Polandia.
Didhukung déning:
Mitra media:
Penggalangan Dana
Dana sing dibutuhaké kanggo Proyèk Bebasna Kawruh 2010 (Proyek Bebaskan Pengetahuan 2010): Rp. 250 yuta rupiah
Penggalangan dana.PNG
Status Dana nganti sasi Maret 2010 yakuwi Rp. 138,885,000,-
Mèlu Nyumbang »



Wikimedia Indonesia bakal nganakaké luwih akèh lokakarya kanggo ndhukung Wikipedia basa Indonesia lan basa-basa daerah liyané, bebarengan karo perguruan-perguruan tinggi ing Indonesia.

Dhukung kita

Wikimedia Indonesia gumantung utamané marang dhukungan individual.

Panjenengan bisa partisipasi mbiyantu Wikimedia Indonesia nglaksanakaké tugas-tugas liwat dana utawa tenaga. Pirsani kaca Proyek kita kanggo kegiatan-kegiatan komunitas Wikimedia Indonesia paling anyar.

Nyumbang saiki »

Sekilas Dewan

Dewan Pengawas lan Dewan Pengurus Wikimedia Indonesia iku loro dewan pelaksana jroning Wikimedia Indonesia, sing oleh kakuwasan saka Rapat Umum Anggota kanggo ngarahaké aktivitas organisasi.

10 artikel paling populer

<DPL>
 count=10
 namespace=|Wikimedia_Indonesia
 notcategory=Utama
 notcategory=Eksternal
 addpagecounter=true
 ordermethod=counter
 order=descending
 shownamespace=true
 articlecategory=
 mode=userformat
 format=,\n* %TITLE% (%COUNT% kali)
</DPL>

Warta anyar

Indonesia

Duta Bébasna Kawruh jroning acara Bukan Empat Mata

Christian Sugiono jroning acara Bukan Empat Mata(1/5)

Duta "Bébasna Kawruh", Christian Sugiono, tampil jroning acara Bukan Empat Mata ing stasiun televisi Trans7 dina Jemuah, 1 Mei 2009. Christian nginformasèkaké marang publik ngenani misi "Bébasna Kawruh" lan ngajak pamirsa Bukan Empat Mata mèlu nyumbangaké kawruh menyang Wikipedia, klebu basa-basa liyané sing dipigunakaké ing Indonesia. (1 Mei 2009)


Konferensi Tingkat Internasional kanggo mitra lokal ing Berlin, Jerman
Konferensi Tingkat Internasional kanggo mitra lokal saka saindhenging donya (Chapters meeting 2009) lumangsung tanggal 3-5 April 2009 ing Berlin, Jerman, kanthi tuwan omah Wikimedia Deutschland (Wikimedia Jerman). Makili Wikimedia Indonesia, rawuh Deputi Direktur Eksekutif Arief Rahadi lan Deputi Ketua Dewan Pengawas Revo Arka Giri Soekatno. Wektu kuwi uga ing Berlin lumangsung patemon dewan Yayasan Wikimedia (Wikimedia Foundation) lan Patemon Developer Media Wiki. Konferensi iki dikarepaké bakal dadi ajang patemon para perwakilan saka werna-werna pihak sing magepokan jroning misi sing padha. (2 April 2009)


Internasional

Orange mbangun kamitraan karo Wikimedia Foundation
Orange lan Wikimedia Foundation ngumumaké anane kamitraan strategis jembar sing silih nguntungaké. Bab iki diayahi kanggo kanthi nggampangaké lan njembaraké aksès menyang kawruh bébas tumrap panganggo kaloro organisasi kasebut. warta jangkep (22 April 2009)



Proyek-proyek Wikimedia Foundation

Wikimedia Indonesia ndhukung nanging ora nayungi proyek-proyek wiki Wikimedia Foundation jroning basa Indonesia lan basa-basa liya sing dipigunakaké ing Indonesia.

Kita ndhorong panjenengan kanggo melu nyumbang kontribusi ing proyek-proyek wiki kasebut:

* Isih ana ing sajroning Incubator


Kawicaksanan privasi: Nalika panjenengan njelajah situs-situs web jroning proyek Wikimedia, kita ora bakal ngumpulaké informasi luwih saka apa sing biasané dikumpulaké log-log server. en panjenengan kontribusi (nulis/nyunting) ing salah sawijining bagéan saka situs Wikimedia Indonesia, panjenengan wis mublikasekaké marang publik saben tembung sing panjenengan simpen. Panjenengan kudu ngira yen apa waé sing panjenengan tulis bakal tetep ana kanggo salawasé. Iki klebu artikel-artikel, kaca-kaca pangango, kaca-kaca wicara, lan kaca-kaca liyané ing situs-situs web kasebut.