Proyek kita

Dari Wikimedia Indonesia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Proyek Wikimedia Indonesia minangka proyek-proyek kagiatan publik luring sing dilaksanakaké sacara kolaborasi bebarengan déning para anggota, kontributor, lan para mitra liyan'e. Kabèh proyek diayahi kanggo nggayuh sawijining tujuwan kanggo nyebaraké materi-materi kawruh kanthi sumber kabuka jroning basa Indonesia lan basa-basa liyané ing Indonesia, sarta kanggo ngusahakaké pamberdayaan masyarakat ngenani panyebaran materi-mater iki.


Perlu dièlingi yèn Wikimedia Indonesia ora nduwèni wewenang resmi tumrap proyek-proyek wiki daring kaya Wikipedia, Wiktionary, Wikibooks, Wikiquote, dan Wikisource jroning basa Indonesia. Kabèh proyek kasebut dinaungi déning Wikimedia Foundation, Amerika Serikat.

2009

  • Persiapan materi komunikasi kanggo pewicara umum, pendekatan akademisi, lan pelatihan kemampuan nyunting lan nulis ing Wikipedia.

2008

2007

Undangan pihak katelu liwat milis


Deleng uga