Templat:News-jv

Dari Wikimedia Indonesia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sistem penampilan warta dipérang dadi loro: warta Wikimedia Indonesia ("Indonesia") lan warta Wikimedia Foundation ("Internasional").

Warta paling anyar

Indonesia

Duta Bébasna Kawruh jroning acara Bukan Empat Mata

Christian Sugiono jroning acara Bukan Empat Mata(1/5)

Duta "Bébasna Kawruh", Christian Sugiono, tampil jroning acara Bukan Empat Mata ing stasiun televisi Trans7 dina Jemuah, 1 Mei 2009. Christian nginformasèkaké marang publik ngenani misi "Bébasna Kawruh" lan ngajak pamirsa Bukan Empat Mata mèlu nyumbangaké kawruh menyang Wikipedia, klebu basa-basa liyané sing dipigunakaké ing Indonesia. (1 Mei 2009)


Konferensi Tingkat Internasional kanggo mitra lokal ing Berlin, Jerman
Konferensi Tingkat Internasional kanggo mitra lokal saka saindhenging donya (Chapters meeting 2009) lumangsung tanggal 3-5 April 2009 ing Berlin, Jerman, kanthi tuwan omah Wikimedia Deutschland (Wikimedia Jerman). Makili Wikimedia Indonesia, rawuh Deputi Direktur Eksekutif Arief Rahadi lan Deputi Ketua Dewan Pengawas Revo Arka Giri Soekatno. Wektu kuwi uga ing Berlin lumangsung patemon dewan Yayasan Wikimedia (Wikimedia Foundation) lan Patemon Developer Media Wiki. Konferensi iki dikarepaké bakal dadi ajang patemon para perwakilan saka werna-werna pihak sing magepokan jroning misi sing padha. (2 April 2009)


Internasional

Orange mbangun kamitraan karo Wikimedia Foundation
Orange lan Wikimedia Foundation ngumumaké anane kamitraan strategis jembar sing silih nguntungaké. Bab iki diayahi kanggo kanthi nggampangaké lan njembaraké aksès menyang kawruh bébas tumrap panganggo kaloro organisasi kasebut. warta jangkep (22 April 2009)



Arsip

Maret 2009

Konferensi pers
Wikimedia Indonesia ngukuhaké Christian Sugiono minangka Duta "Bebaskan Pengetahuan"
Wikimedia Indonesia ngumumaké Christian Sugiono minangka Duta "Bebaskan Pengetahuan" tanggal 20 Maret 2009 ing Departemen Komunikasi lan Informatika. Konferensi pers iki dihadiri déning utusan saka Menteri Komunikasi lan Informatika, minangka dhukungan Pemerintah Republik Indonesia tumrap usaha ngumpulaké lan nyebarluasaké materi sing sifaté bebas lan kabuka.

Jroning konferensi pers iki, Wikimedia Indonesia uga ngumumaké "Karya Cipta Bersama" (basa Inggris: Creative Commons) minangka pendhamping "Hak Cipta". Karya Cipta Bersama kuwi jinis lisensi, tumrap sawijining karya, sing dibébasaké kanthi sawetara tataran pilihan. (19 Maret 2009)


Februari 2009

Wikipedia basa Indonesia nggayuh 100.000 artikel
Wikipedia basa Indonesia nggayuh artikel ka-100.000 tanggal 21 Februari 2009 jam 14:57 WIB. Artikel ka-100 èwu iki disumbangaké déning panganggo anonim lan arupa artikel ngenani film Bollywood, "Luck by Chance". pirsani siaran pers... (21 Februari 2009)


Januari 2009

Roger McNamee gabung jroning Dewan Penasihat Wikimedia Foundation
Pionir investasi media lan hiburan, Roger McNamee, gabung jroning Dewan Penasihat organisasi nirlaba Wikimedia Foundation. warta jangkep... (13 Januari 2009)


Penggalangan dana Wikipedia ngliwati target 6 yuta dolar Amerika Serikat
Luwih saka 125.000 donatur saka saindhenging donya nuduhaké dhukungan marang ensiklopedia nirlaba iki. warta jangkep... (2 Januari 2009)



Desember 2008

Neeru Khosla gabung jroning Dewan Penasihat Wikimedia Foundation
Filantrofis lan pionir pendidikan, Neeru Khosla, gabung jroning Dewan Penasihat organisasi nirlaba Wikimedia Foundation. warta jangkep... (15 Desember 2008)


Wikimedia Foundation nyambut kaputusan IWF kanggo nyabut panyènsoran Wikipedia ing Britania Raya
Pambusakan saka daftar ireng Internet iki sekaligus agawé para pnganggo Wikipedia ing Britania Raya bisa nyunting artikel manèh. warta jangkep... (9 Desember 2008)


Panyènsoran Wikipedia di Britania Raya mbatesi hak aksès puluhan èwu Wikipediawan
Wikipedia Foundation ngajokaké kabotan tumrap tindakan badan pangawasan internet sing nglebokaké artikel ensiklopedia jroning daftar ireng. warta jangkep... (7 Desember 2008)


Supaya Wikipedia luwih ramah panganggo tumrap para relawan panulis anyar
Wikimedia Foundation nampa hibah saka Stanton Foundation, Amerika Serikat, kanggo ngembangaké antarmuka panulisan lan panyuntingan Wikipedia, supaya luwih gampang dipigunakaké déning para panganggo anyar. warta jangkep... (3 Desember 2008)



November 2008

Templat:News-jv/WI 2008-11 Templat:News-jv/WF 2008-11

Oktober 2008

Templat:News-jv/WI 2008-10 Templat:News-jv/WF 2008-10

September 2008

Templat:News-jv/WI 2008-09

Juli 2008

Templat:News-jv/WI 2008-07 Templat:News-jv/WF 2008-07

Mei 2008

Templat:News-jv/WI 2008-05

April 2008

Templat:News-jv/WF 2008-04

Desember 2007

Templat:News-jv/WF 2007-12

November 2007

Templat:News-jv/WF 2007-11

Oktober 2007

Templat:News-jv/WI 2007-10 Templat:News-jv/WF 2007-10

September 2007

Templat:News-jv/WI 2007-09 Templat:News-jv/WF 2007-09

Agustus 2007

Templat:News-jv/WF 2007-08

Juli 2007

Templat:News-jv/WF 2007-07