Templat:News-jv/WF 2008-12

Dari Wikimedia Indonesia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Neeru Khosla gabung jroning Dewan Penasihat Wikimedia Foundation
Filantrofis lan pionir pendidikan, Neeru Khosla, gabung jroning Dewan Penasihat organisasi nirlaba Wikimedia Foundation. warta jangkep... (15 Desember 2008)


Wikimedia Foundation nyambut kaputusan IWF kanggo nyabut panyènsoran Wikipedia ing Britania Raya
Pambusakan saka daftar ireng Internet iki sekaligus agawé para pnganggo Wikipedia ing Britania Raya bisa nyunting artikel manèh. warta jangkep... (9 Desember 2008)


Panyènsoran Wikipedia di Britania Raya mbatesi hak aksès puluhan èwu Wikipediawan
Wikipedia Foundation ngajokaké kabotan tumrap tindakan badan pangawasan internet sing nglebokaké artikel ensiklopedia jroning daftar ireng. warta jangkep... (7 Desember 2008)


Supaya Wikipedia luwih ramah panganggo tumrap para relawan panulis anyar
Wikimedia Foundation nampa hibah saka Stanton Foundation, Amerika Serikat, kanggo ngembangaké antarmuka panulisan lan panyuntingan Wikipedia, supaya luwih gampang dipigunakaké déning para panganggo anyar. warta jangkep... (3 Desember 2008)