Templat:News-jv/WF 2009-04

Dari Wikimedia Indonesia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Orange mbangun kamitraan karo Wikimedia Foundation
Orange lan Wikimedia Foundation ngumumaké anane kamitraan strategis jembar sing silih nguntungaké. Bab iki diayahi kanggo kanthi nggampangaké lan njembaraké aksès menyang kawruh bébas tumrap panganggo kaloro organisasi kasebut. warta jangkep (22 April 2009)