Tepas

Dari Wikimedia Indonesia
Jump to navigation Jump to search


Program

Sacara mayeng, Wikimédia Indonésia ngayakeun lokakarya pikeun ngarojong kamekaran Wikipédia bahasa Indonésia, Sunda, Jawa, jeung bahasa-bahasa lianna, sauyunan jeung paguron-paguron luhur di Indonésia.

Pangrojong

Wikimédia Indonésia ngandelkeun utamana pangrojong ti pribadi-pribadi. Salira tiasa ngiring ngarojong ku cara nyumbang dana ogé tanaga. Mangga uningaan kaca Proyek kami pikeun kagiatan-kagiatan anu nuju jalan.

Nyumbang ayeuna »

Ngeunaan Déwan

Kagiatan sapopoé Wikimédia Indonésia dicepeng ku Déwan Pengawas jeung Pangurus nu dibéré kawenangan dumasar kana Rapat Umum Anggota pikeun ngarahkeun kagiatan organisasi.

Artikel nu loba dibaca

<DPL>
 count=10
 namespace=|Wikimedia_Indonesia
 notcategory=Utama
 notcategory=Eksternal
 addpagecounter=true
 ordermethod=counter
 order=descending
 shownamespace=true
 articlecategory=
 mode=userformat
 format=,\n* %TITLE% (%COUNT% kali)
</DPL>

Warta anyar

Indonésia

Duta Bébaskeun Pangaweruh dina acara Bukan Empat Mata

Christian Sugiono dalam acara Bukan Empat Mata(1/5)

Duta "Bébaskeun Pangaweruh", Christian Sugiono, jadi tamu dina acara Bukan Empat Mata di Trans7 poé Jumaah, 1 Méi 2009. Ka masarakat umum, Christian ngémbarkeun ngeunaan udagan "Bébaskeun Pangaweruh" sarta ngajak pamiarsa Bukan Empat Mata pikeun ngilu nyumbangkeun kaweruhna dina Wikipédia, boh vérsi basa Indonésia atawa basa-basa lianna nu dipaké ku bangsa Indonésia.


Kolom kartun "Bébaskeun Pangaweruh" dina ramatloka Wikimédia Indonésia
Karya Hariadhi mangrupa kartun midang di tepas ramatloka Wikimédia Indonésia kalawan maneuh. Ieu kolom kartun ngagambarkeun tarékah ngabébaskeun pangaweruh jeung anggapan masarakat Indonésia. Hariadhi téh kontributor Wikipédia basa Indonésia nu masih nyuprih élmu di Institut Kesenian Jakarta.


Gotrasawala internasional pikeun mitra lokal di Berlin, Jérman
Gotrasawala tingkat internasional pikeun mitra lokal di sakuliah dunya (Chapters Meeting 2009) lumangsung ping 3-5 April 2009 di Berlin, Jérman, dikokolakeun ku Wikimedia Deutschland (Wikimédia Jérman). Wikimédia Indonésia diwakilan ku Députi Diréktur Eksékutif Arief Rahadi jeung Députi Pupuhu Déwan Pengawas Revo Arka Giri Soekatno. Di éta acara ogé lumangsung gempungan déwan Wikimedia Foundation jeung gempungan developer Media Wiki. Ieu sawala dipiharep bisa jadi wadah tepungna pihak-pihak anu boga udagan nu sarua.


Internasional

Orange jadi mitra Wikimedia Foundation
Orange jeung Wikimedia Foundation jadi mitra nu silih untungkeun ku jalan muka lawang ka pangaweruh bébas pikeun kadua organisasi. Lengkepna... ».



Proyék Wikimedia Foundation

Wikimédia Indonésia ngarojong tapi henteu mayungan proyék-proyék wiki ti Wikimedia Foundation dina bahasa Indonésia jeung bahasa-bahasa lianna nu dipaké di Indonésia. Mangga geura rarojong ku jadi kontributor aktif:


Kawijakan privasi: Ketika Anda menjelajah situs-situs web dalam proyek Wikimedia, kami tidak akan mengumpulkan informasi lebih dari apa yang biasanya dikumpulkan log-log server. Jika Anda berkontribusi (menulis/menyunting) di salah satu bagian dari situs Wikimedia Indonesia, Anda telah mempublikasikan kepada publik setiap kata yang Anda simpan. Anda harus mengasumsikan bahwa apa pun yang Anda tuliskan akanlah tetap ada untuk selama-lamanya. Ini termasuk artikel-artikel, halaman-halaman pengguna, halaman-halaman pembicaraan, dan halaman-halaman lainnya di situs-situs web tersebut.