Wikimedia Indonesia:Donasi/jv

Dari Wikimedia Indonesia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikimedia Indonesia iku sawijining organisasi nirlaba kanthi tujuan mbina kawruh sacara umum, utamané sumber, mawa basis kaanggotaan sukarila, kakluwargan, lan kajujuran.

Proyek kita diangkah kanggo nyebaraké materi-materi kawruh sumber kabuka jroning basa Indonesia lan basa-basa liya sing dipigunakaké ing Indonesia liwat partisipasi masyarakat.

Wikimedia Indonesia is a non-profit member-based association established with a mission to promote knowledge in general and free source in particular, under the principles of volunteerism, brotherhood, and honesty.

Our projects is dedicated to support all effort in providing and spreading open source knowledge and content in bahasa Indonesia and other languages used in Indonesia through general public participation.

Panjenengan bisa mènèhi sumbangan liwat transfer menyang:

Aran: PERKUMPULAN WIKIMEDIA INDONESIA
No rekening: 121-0005003813
Bank: Bank Mandiri, cabang Wisma Bisnis Indonesia, Jakarta, Indonesia

Yèn wis transfer, disuwun supaya ngirim konfirmasi liwat layang-e info at wikimedia.or.id.

You can donate through our bank account:

Account holder: PERKUMPULAN WIKIMEDIA INDONESIA
Account number: 121-0005003813
Bank name: Bank Mandiri, branch office Wisma Bisnis Indonesia, Jakarta, Indonesia

Please send a confirmation to info at wikimedia.or.id soon after your transfer becoming effective.

Dadi anggota

Kaanggotaan Wikimedia Indonesia kabuka kanggo umum. Urunan kaanggotaan panjenengan sekaligus dadi sumbangan langsung menyang Perkumpulan. Kanggo ndaftar dadi anggota Wikimedia Indonesia, mangga ngirim layang-e menyang info at wikimedia.or.id. Kita bakal ngirim formulir pendaftaran kanggo panjenengan.

Pernak-pernik Wikimedia Indonesia

Panjenengan uga bisa nyumbang menyang Wikimedia Indonesia kanthi mundhut pernak-pernik Wikimedia Indonesia.