Wikimedia Indonesia:Kawicaksanan privasi

Dari Wikimedia Indonesia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wmi-logo135.png
Kawicaksanan resmi Wikimedia Indonesia
Kawicaksanan resmi yakuwi standar sing kudu dituruti para anggota, pengurus situs, lan anggota Dewan Wikimedia.


Kanggo para pengunjung situs, yen panjenengan mung maca informasi ing situs Wikimedia Indonesia, ora ana informasi tambahan apa wae sing dikumpulake saliyane sing biasa dijupuk dening log peladen (server) situs web umume, kaya alamat IP lan tanggal/waktu akses.

Kanggo para kontributor situs web iki, panjenengan mublikasekake kabeh tembung panjenengan marang umum. Yen panjenengan nulis apa wae, anggepa yen tulisan iku bakal disimpen salawase. Kacakup ing kene artikel, kaca panganggo, lan kaca wicara.